Rólunk

Cégünk fő profilját több éves tapasztalat szülte. Ez pedig nem más, mint az újonnan Magyarországon forgalomba helyezett használt autók adásvétele. Előny a vásárlónak, előny az eladónak.

Hitvallásunk az autók leinformálhatóságáról. Nem állítjuk, hogy az összes külföldről behozott autó kilométeróra állása nem fedi a valóságot. De tudni kell, hogy a magyarországi származású autóknál jobban leinformálhatót nem lehet találni a piacon. Magyarországon a használt autók kilométerállása adásvételkor, műszaki vizsgán rögzítésre kerül, így igény esetén, az okmányirodákban könnyen leinformálhatóak gépjárműveink, amihez szükség esetén mi minden segítséget megadunk, kérésre kiadjuk gépkocsiaink rendszámát, alvázszámát, hogy Ön a legnagyobb biztonságban vásárolhassa meg az autóját.

Az autók jogi eredetére garanciát adunk. Mit jelent ez? Magyarországon terhelhetőek az autók egy esetleges adótartozás, banki opció miatt, legyen az cég vagy magánszemély tulajdonban.

Példa: Ön egy magánszemélytől vásárol autót, adásvételi szerződést írnak, kifizeti az autó vételárát, elkészítteti az eredetiségvizsgát,megköti a biztosítást s mikor úgy gondolja, hogy minden a rendelkezésre áll, hogy saját nevére írassa a gépjárművet, bemegy az okmányirodába, ahol közlik az autó nem átírható mert valamiféle opció van rajta. Sajnos a magyarországi rendszerben ilyen előfordulhat, hiszen az eredetvizsgálat ezt nem szűri. Felkeresi az eladót s bizony amennyiben ő már nem rendelkezik a vételi árral,nem tudja visszaadni azt, akkor kezdődik egy hosszú jogi hercehurca, amíg Ön sem az autót nem tudja jogszerűen használni, sem biztos nem lehet abban, hogy a vételárat valaha is visszakapja.

Az általunk forgalmazott autóknál ilyen meglepetés nem érheti. Miért? Egyszerűen azért,mert mi leinformáljuk az összes gépjárművet amiért pénzt adunk ki, így azokról később nem derülhet ki, hogy bármilyen opció terheli, adásvétele garantáltan szabad. Amennyiben igényli nálunk teljes ügyintézést igénybe vehet,  mi a nevére írt forgalmival adjuk át új gépjárművét s a vételár teljes kifizetésére csak ezután kerül sor!

Hitvallásunk az ár-érték arányról. Az internet segítségével könnyen összehasonlíthatóak az  árak, minden egyes gépjármű típusnál. Nem állítjuk, hogy az általunk kínált gépjárművek a legolcsóbbak a piacon. Sőt. Ez egészen biztosan nem így lesz. Legalábbis az autó vételi árát illetően. Amennyiben viszont Ön hosszabb távra tervez, biztos lehet benne, hogy anyagilag is a legjobb megoldást választja.

Példa: Egy  kisautót árulunk 1.100.000.-ft.-ért,amit már meg lehet vásárolni akár 900.000.- ft.-tól. Ami fontos:  nem ilyen állapotút!!! Lehet hogy a vásárláskor spórol 100-200e ft.-ot ,de azt későbbiekben rákölti szervizeltetésre, karbantartásra, nem beszélve a bosszúságról és kiszámíthatatlanságról. Egy 2-300ezer km-t futott autó nyilvánvalóan elhasználtabb egy valósan keveset futott társánál. Ez egyébként azonnal érződik rajta, ezért javasoljuk amennyiben mégis az olcsóbb megoldás mellett döntene, azért próbáljon ki egy kicsivel drágább,de jó állapotú autót ugyanabból a típusból. Vagy fordítva, a saját megnyugtatására is, hogy nem hiába fizetett valamivel többet az olcsó gépjárműnél. Érezni fogja a különbséget, nem beszélve az autó belsejének esztétikai állapotáról sem. Egy ténylegesen keveset futott autó beltere, nem lehet elhasznált, elkopott. Ha ilyennel találkozik az már gyanús. Amennyiben talál egy olyan típusú autót nálunk amit keres, tegyen próbára minket s autóinkat, nem fog csalódni.

Előny az eladónak, hiszen fentiek tudatában biztos lehet abban, hogy magyarországi autóját kereskedésünk a lehető legjobb áron veszi meg, készpénzért, hiszen mikor mi vásárolunk, ugyanúgy a fent leírtakat vesszük alapul, tehát egy jó állapotú gépjárműért biztos lehet benne, hogy nagyobb összeget adunk azoknál a kereskedéseknél, akik csak és kizárólag a piaci árat veszik alapul.

Hitellel terhelt autóját is megvásároljuk, ebben az esetben két lehetőség van: az egyik, hogy a megállapodott árnál kevesebb rajta a tartozás, ilyenkor az eladóval bemegyünk a finanszírozó bankhoz kifizetjük a meglévő hitelt, a fennmaradót pedig készpénzben adjuk az eladónak.A másik, hogy a megállapodott árnál több rajta a tartozás, ilyenkor az eladóval bemegyünk a finanszírozó bankhoz kifizetjük a vételi árat, s az e közötti és a tartozás közötti összeget az eladó egészíti ki.

Reméljük fent leírtakban talált mindenki hasznos információt maga számára, még ha nem is nálunk vásárolja következő gépjárművet. Amennyiben igen s ellátogat hozzánk azt természetesen megköszönjük. Sikeres autó vásárlást!