Miért válasszon minket:

 • – gépjárművét készpénzzel vagy átutalásos fizetéssel azonnal megvásároljuk,
 • – Magyarországon újonnan helyezett autójára ( 200.000km futásteljesítményig) garantáltan a legjobb árat adjuk,
 • szavatossági kötelezettségét átvállaljuk, ha nálunk adja el autóját. (Szavatossági igényt a következő tulajdonos min. 1 évig érvényesíthet, de tekintettel arra, hogy mi autóját megvásároltuk, ezzel fenti, jogi kötelezettségnek is mi fogunk eleget tenni esetleges probléma estén),
 • – hitellel terhelt autóját is megvásároljuk, az ügyintézésben segítünk,
 • beszámítás, csere esetén az újonnan vásárolt autója átvételéig Ön használhatja lecserélni kívánt gépjárművét,
 • – új, 0 km-es autó vásárlása esetén is tudja használni eladandó gépjárművét egészen annak megérkezéséig, átvételéig,
 • akár az Ön által megjelölt helyszínre is kiszállunk, ha pedig elhozza hozzánk nálunk csendes, kertvárosi környezetben, tapasztalt, megbízható csapatunk várja.

 

Ügymenet nálunk vásárolt használt autó beszámítás esetén: a beszámítás anyagi vonzatának megegyezése után, leendő autójára 10% foglalót kérünk el (minimum 200.000.-ft.-ot), amiben rögzítjük a beszámítandó autójának értéket és vásárolt autójának átvételi határidejét. Ez a határidő megegyezik régi autójának leadási határidejével, így Ön nem marad autó nélkül egy percre sem.

Ügymenet új autó szalonban történő vásárlás esetén: autója felmérése és annak értékének megállapodása után, régi autójára 10% foglalót fizetünk ki (minimum 200.000.-ft-ot) amiben rögzítjük új autójának átvételi határidejét, így Ön használni tudja azt, új autója megérkezéséig. Ne feledje ez akár több hónapos szállítási határidő is lehet, de addig is, biztosan tud számolni autójának használatával és amellett biztosan számolhat annak árával. Leadása ugyanolyan gördülékenységgel zajlik, mintha az új autó szalonban tenné. Lehetősége van az ottani helyszínen átadni az autót, vagy nálunk vesszük át s kollégáink elviszik Önt új autójának átvételi helyére. Amennyiben a teljes vételár még az új autó átvétele előtt szükséges , úgy az is megoldható, ebben az esetben is használhatja addig saját autóját, további részletekről, ennek lehetőségéről telefonon vagy személyesen tájékozódhat.

 

Amennyiben autója eladását tervezi, online ajánlatot is kérhet, az alábbi gomb megnyomásával.

Kérjük jelölje meg, csak eladni kívánja autóját vagy beszámíttatni, esetleg új, 0 km-es autóra cserélni.

 

Gyakran ismételt kérdések

Elveszett a forgalmi engedély vagy a törzskönyv?

Elveszett forgalmi engedély esetén, szükség van a pótlására, amiben tudunk segíteni és az új okmány beszerzésével kapcsolatban is tudunk hasznos információval szolgálni. Elveszett törzskönyv esetén sincs ok aggodalomra, rugalmas ügyintézésünk lehetővé teszi, hogy ne jelentsen problémát az autó eladásánál. Mindkét okmányt, pótolni kell, melyhez az okmányirodai segítséget teljes mértékben megadjuk.

Készpénzben vagy átutalással kapom meg gépjárművem ellenértékét?

Amennyiben Ön magánszemélyként adja el autóját, úgy igény szerint fizetjük ki a megállapodott összeget. Jogi személy (cég) eladása esetén a mindenkori jogszabályoknak megfelelően, jelenleg 1.5millió ft-os összeghatár felett átutalással tudjuk rendezni.

Miután eladtam autómat szavatossági kötelezettség terhel-e?

Amennyiben nálunk adja el autóját, úgy szavatossági kötelezettségét is átvesszük vele, esetlegesen előforduló hibánál a leendő új tulajdonos számára mi szavatolunk.

Beszámíttatom az autóm Önöknél, az új átvételéig tudom használni a régit?

Igen. Teljesen új autó vásárlás esetén annak átvételéig akár több hónap is eltelhet, amennyiben használt autót vásárol ez a várakozás nálunk pár napra redukálódik. A gépjármű beszámításánál a foglalóba rögzítjük a beszámítandó autó értékét, s az új vagy használt autó átvételi határidejét, ezen ideig gépjárművét, ugyanúgy mint addig, szabadon használhatja.

Hitellel terhelt a gépjárművem, mit kell tennem az eladása előtt?

Eladás előtt nincs kötelező teendője, ajánlott tájékozódnia, a körülbelüli tartozás összegéről. Miután autója értékéről megállapodtunk vagy akár le is foglalóztuk, annyit kell tennie, hogy lezárást kér bankjától a fennmaradó tartozás pontos összegéről, amit mi aznap rendezünk. Amennyiben a gépjármű ára magasabb a hitelösszegnél akkor a különbözetet Önnek fizetjük ki.

A gépjármű eladása után van még valami teendőm?

Miután az adásvételi szerződés elkészült annak másolatát küldjük el biztosítónknak ahol a KGFB szerződésünk volt, hiszen érdekmúlásra hivatkozással visszakapjuk annak időarányos díját , illetve ajánlott még eljuttatni az okmányirodának az adásvételi szerződést, az eladás tényét ügyfélkapu használatával is megerősíthetjük számukra.

Legújabb autóink

Opel Astra K
Ár: 4 290 000 Ft.
 • 2019
 • 77 500 km
 • 1399 cm3

Opel Astra K

1.4 T Enjoy
Részletek
Skoda Octavia combi
Ár: 3 399 000 Ft.
 • 2017
 • 329 000 km
 • 1598 cm3

Skoda Octavia combi

1.6 CR TDi Style DSG
Részletek
Skoda Octavia Combi
Ár: 2 990 000 Ft.
 • 2016
 • 367 000 km
 • 1968 cm3

Skoda Octavia Combi

2.0 CR TDI Style
Részletek