Autóvásárlást követően elengedhetetlenül szükséges kötelező biztosítást kötni, nálunk helyben megteheti így még egyszerűsítve az átírással járó folyamatot. Kollégáink az Ön számára legoptimálisabb biztosításokat fogják ajánlani, melyek közül Ön választja ki, melyik biztosítóhoz kerüljön új gépjárművének felelősségbiztosítása. Casco, GAP, és műszaki garancia biztosítás kötésre is van nálunk lehetőség, kérjük érdeklődjön kollégáinknál.

KGFB (kötelező biztosítás)

Minden magyarországi gépjármű üzembentartója köteles a gépjármű üzemeltetése során okozott károk fedezetére felelősségbiztosítási szerződést kötni, és azt díjfizetéssel hatályban tartani. A kötelező felelősségbiztosítás célja az, hogy a gépjárművel okozott károk megtérüljenek.

CASCO

Általunk másnak okozott kár esetében a saját gépjárművünkben keletkezett kár csak abban az esetben térül, ha casco biztosítást kötöttünk. A teljeskörű casco biztosítás kártérítést fizet lopáskár, részlopás kár – pl. ha a rádiót eltulajdonítják -, töréskár, valamint természeti jelenségek okozta kár esetén – pl. villámcsapás, jégeső, stb.

GAP

Totálkár vagy lopás esetében a casco biztosításra kapott kártérítés a káridőponti forgalmi értékre vonatkozik, ez azonban alacsonyabb, mint a vételár. A GAP biztosítás TOTÁLKÁR és LOPÁS esetén megfizeti a gépjármű beszerzési ára és a káridőponti forgalmi értéke közötti különbözetet.

KITERJESZTETT MŰSZAKI GARANCIA BIZTOSÍTÁS

A gépjármű kiterjesztett garancia biztosítás a biztosított gépjármű alkatrészeiben és tartozékaiban meghibásodás által okozott mechanikus- és elektronikus károkra nyújt fedezetet úgy, hogy a gyártói garanciát további akár két-három évvel meghosszabbítja.

Partnereink:

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
ASTRA S.A Biztosító Magyarországi Fióktelepe
CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.

Defend Insurance Group
Generali Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
K&H Általános Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.
Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe

QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe
Signal Iduna Biztosító Zrt.
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.


Legújabb autóink

Volvo V40
Ár: 6 490 000 Ft.
  • 2019
  • 65 000 km
  • 1498 cm3

Volvo V40

1.5 T2 Momentum Geartonic
Részletek
Volkswagen Up
Ár: 2 590 000 Ft.
  • 2013
  • 55 800 km
  • 999 cm3

Volkswagen Up

1.0 Move Up!
Részletek
Skoda Octavia
Ár: 890 000 Ft.
  • 2005
  • 133 704 km
  • 1390 cm3

Skoda Octavia

1.4 Tour
Részletek