Autóparkunk szinte 100%-ban saját tulajdonú, újonnan Magyarországon üzembehelyezett autókat tartalmaz.

Természetesen kipróbálhatóak, lekérdezhetőek, igény esetén átvizsgáltathatóak.

Amennyiben meggyőzte kiválasztott autónk minősége, lehetősége van készpénzes és hiteles (lízing) vásárlásra is.

Készpénz vagy azonnali utalás esetén, akár rögtön el is vihető a gépjármű.

A másik lehetőség, hogy mi intézzük a tulajdonos változási bejegyzést (átírás), ilyenkor a megállapodást követően foglalót kérünk el, s miután a nevére kerül az autó, szükséges csak kifizetni a teljes vételárat, közvetlenül az átvétel előtt.

Teljes körű ügyintézés nálunk, helyben, kötelező biztosítás, casco, eredetvizsgálat, okmányirodai szolgáltatás, kiterjesztett műszaki garancia biztosítás.

A teljes átírás ügyintézési ideje : 3 munkanapon belül 

A félreértések elkerülése érdekében ezúton is tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, az átírás összegét az autó vételára nem tartalmazza, tekintettel arra, hogy ez az államnak fizetendő hatósági díj, mi az ügy intézésében tudunk segíteni.

Autóbeszámítás lehetséges, akár olcsóbb autót is tud választani, hitellel terhelt autóját is el tudja cserélni! Autóbeszámítás esetén, amennyiben drágább autót választ nálunk, abban az esetben is két opció érvényes, a különbözetet lehetősége van készpénzzel illetve átutalással rendezni, vagy hitelre is történhet a vásárlás. Ami fontos, lecserélni kívánt autóját az újabb átvételéig használni tudja! Beszámítandó autójára kérhet előzetesen online is ajánlatot, konkrét árat személyes megtekintés után tudunk adni.

Lehetőség van hitelre történő vásárlásra is, szerződött partnerünk a Budapest Bank Autófinanszirozási Zrt. Zárt és nyiltvégű lízing ügyintézése helyben, nálunk a kiválasztott autóra. Hitelbírálat akár 24 órán belül!

Info bővebben a gépjármű finanszírozás oldalunkon.

Gyakran ismételt kérdések

Kinéztem egy gépjárművet Önöknél, de nem értek hozzá, átnézheti szakember?

Igen. Amennyiben nem biztos hozzáértésében, igénybe veheti például független használt autó állapotfelmérő (interneten könnyen lehet találni) kihívását telephelyünkre, természetesen rendelkezésére bocsájtjuk az autót annak átnézésére. Illetve ha van rá igény, lehetőség van szakszervizben vagy magánszervizben is átnézetni a kiválasztott gépjárművet, ekkor csak az a kérésünk, hogy a kerületben, legfeljebb szomszédos kerültben legyen található a szerviz, csupán idő és kollégai kapacitást szem előtt tartva. A felmérés költségét Önnek kell kifizetni.

Gépjárművem beszámíttatása után van még teendőm?

Miután az adásvételi szerződés elkészült a beszámított autójáról annak másolatát küldje el biztosítójának, ahol annak  KGFB szerződése volt, hiszen érdekmúlásra tekintettel visszakapja annak időarányos díját , illetve ajánlott még eljuttatni az okmányirodának az adásvételi szerződést, az eladás tényét ügyfélkapuja használatával is megerősítheti számukra.

Beszámíttatom az autóm Önöknél, az új átvételéig tudom használni a régit?

Igen. Teljesen új autó vásárlás esetén annak átvételéig akár több hónap is eltelhet, amennyiben használt autót vásárol ez a várakozás nálunk pár napra redukálódik. A gépjármű beszámításánál a foglalóba rögzítjük a beszámítandó autó értékét, s az új vagy használt autó átvételi határidejét, ezen ideig gépjárművét, ugyanúgy mint addig, szabadon használhatja.

Legújabb autóink

Peugeot 2008
Ár: 6 999 999 Ft.
  • 2022
  • 12 400 km

Peugeot 2008

1.2 PureTech Active Pack
Részletek
Skoda Fabia Combi
Ár: 1 590 000 Ft.
  • 2009
  • 101 500 km
  • 1390 cm3

Skoda Fabia Combi

1.4 16V Ambiente
Részletek
Ford Connect Transit
Ár: 2 990 000 Ft. + Áfa
  • 2019
  • 167 400 km
  • 1499 cm3

Ford Connect Transit

1.5 TDCi Trend
Részletek